Версія для друку

Кандидати на посаду ректора ДНУ зустрілися з профкомом

16 грудня відбулося чергове засідання профспілкового комітету Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара в навчальному корпусі № 1. На порядку денному традиційно розглядалися питання, які стосуються широкого спектра діяльності профспілкового активу. Одним із головних було питання про вибори ректора нашої alma-mater.

За ініціативи голови профспілкової організації університету Євгенія Сніди на засідання профспілкового комітету були запрошені всі претенденти на посаду ректора ДНУ. У засіданні взяли участь – Олег Дробахін, Сергій Оковитий, Ігор Сазонець, Олег Тупиця, Тетяна Шевченко. Кожен із кандидатів презентував свою програму, власне бачення майбутнього розвитку університету та вирішення назрілих і актуальних для трудового колективу питань. Присутні на засіданні голови профспілкових бюро структурних підрозділів мали змогу поставити запитання та почути на них відповіді від претендентів.

Загалом, зустріч із претендентами на посаду ректора тривала понад дві з половиною години й пройшла в приємній атмосфері обміну думками та конструктивного обговорення стратегічних напрямів розвитку нашого університету.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram