Версія для друку

Із Міжнародним днем студента!

Дорогі студенти!

17 листопада – Міжнародний день студента – свято, яке відзначається в багатьох країнах світу.

Цей день історично є символом свободи, активної життєвої позиції, сильного духу та бажання до вдосконалення. Студентство є однією з найпрогресивніших верств суспільства, надією нашої країни й усього людства на мир і злагоду, партнерство і співпрацю між людьми, розв’язання нових завдань науки і створення нових досягнень цивілізації.

Нинішній рік «запропонував» нам особливі умови навчання та спілкування, бурхливе включення в епоху цифрової цивілізації, життя в її віртуальних координатах. Незважаючи на це, ми сподіваємося на молодь у вирішенні нагальних питань модернізації і розвитку України, подоланні проблем і негараздів, створенні сучасного комфортного простору для життя і поступу кожної людини у складному ХХІ столітті.

Молодь цифрової епохи обов’язково знайде вихід із непростої ситуації сучасності. Прагнення і сподівання кожного з вас обов’язково втіляться в життя, якщо будуть помножені на цілеспрямованість, послідовність і працьовитість.

Упевнений, що всі випускники нашого університету згадують час своєї студентської юності з теплом і вдячністю. Це – роки становлення особистості, нових знань, дружби і мрій. Чимало видатних науковців, педагогів, письменників, митців, державних і громадських діячів були свого часу студентами нашого університету – такими, як ви нині. Вірю, що колись імена й багатьох з вас будуть закарбовані золотими літерами в аннали історії Альма-матер і країни, у літопис світової науки і культури.

Бажаю миру і добробуту, світлого й успішного майбутнього, розвитку ваших найкращих здібностей, віри в свої сили. І, безумовно, всім міцного здоров’я у такий непростий, але, все ж, прекрасний час. Gaudeamus igitur!

З повагою в.о. ректора Олег Дробахін


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram