Версія для друку

Викладачі кафедри туристичного бізнесу та гостинності пройшли підвищення кваліфікації

Викладачі кафедри туристичного бізнесу та гостинності нещодавно пройшли підвищення кваліфікації у Навчально-методичному центрі післядипломної освіти та підвищення кваліфікації Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара за програмою «Сучасні інформаційні технології в освітньому процесі вищої школи». Метою стажувань було підвищення ефективності роботи у додатку Microsoft Teams платформи Microsoft Office 365.

Пандемія COVID-19 створила виклики для всіх сфер економічного, соціального та суспільного життя, і сфера освіти не стала винятком. Тож ще навесні цього року, коли у ДНУ постала необхідність перевести навчальний процес у дистанційний формат, на допомогу прийшла вже наявна у виші платформа Microsoft Office 365. Лекційні та практичні заняття, складання літньої екзаменаційної сесії відбувалися із застосуванням можливостей додатку Microsoft Teams.

Сучасні знання дозволять викладачам кафедри туристичного бізнесу та гостинності використовувати функціональні можливості та інструментарій Microsoft Office 365 у повному обсязі, зробивши заняття яскравішими та цікавішими для студентів під час змішаного навчання. За результатами стажувань, викладачі отримали сертифікати.

Доцентка кафедри туристичного
бізнесу та гостинності
Єліна Фалько


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram