Версія для друку

Збірна ДНУ з черлідингу – краща в Україні

Збірна групи підтримки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Star light здобула перемогу на чемпіонаті України із черлідингу та чир-спорту.

26-27 вересня в смт Слобожанський у спортивному комплексі «Слобожанський» відбувся Чемпіонат України з черлідингу та чир-спорту. Мета заходу – залучення населення до занять фізичною культурою та спортом, а також розвиток черлідингу та відбір найсильніших спортсменів до складу збірної команди області та України для участі в міжнародних та всеукраїнських змаганнях.

Організатором змагань була Всеукраїнська федерація черлідингу та чир-спорту. Безпосереднє проведення змагань було покладене на головну суддівську колегію, затверджену суддівським комітетом Всеукраїнської федерації черлідингу та чир-спорту.

Усього в чемпіонаті взяли участь понад 500 осіб із усієї країни. Команді ДНУ Star light, тренером якої є старший викладач кафедри фізичного виховання і спорту ДНУ Анна Лопуга, вдалося у запеклій боротьбі здобути перше місце в номінації Pom dance Doubles серед дорослих. Ми вітаємо з перемогою учасниць команди Анастасію Коник і Анастасію Бугайову та їхню тренерку, бажаємо їм сил, наснаги та здоров'я.

Нагадаємо, що це вже не перша перемога дівчат під наставництвом Анни Володимирівни. У березні 2020 року Star light змогла здобути першість на Кубку України з черлідингу та чир-спорту у номінації Сherr Dance Doubles.

Перемоги завжди надихають, тож рухайтеся до поставленої мети та ніколи не здавайтеся!

Старший викладач кафедри
фізичного виховання і спорту
Анна Лопуга,
Студентка ФСЗМК Анна Лук'янченко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram