Версія для друку

Студент ДНУ – переможець Всеукраїнського конкурсу наукових робіт з механічної інженерії

Лідером II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Механічна інженерія» у секції «Комп’ютерний інжиніринг у механіці (динаміка та міцність машин)» став студент ДНУ Богдан Терьохін. Переможців конкурсу з цієї галузі знань визначала галузева конкурсна комісія на базі Сумського національного університету.

Богдан Терьохін – випускник магістратури спеціальності «Комп’ютерна механіка» кафедри теоретичної та комп’ютерної механіки механіко-математичного факультету. Він представив на конкурс наукову роботу з актуальної теми «Вибір раціональних параметрів підкріплюючих елементів при комп’ютерному моделюванні поведінки циліндричної оболонки з двома прямокутними отворами» (науковий керівник – доктор фізико-математичних наук, професор кафедри теоретичної та комп’ютерної механіки Етері Лаврентіївна Гарт). Галузева комісія високо оцінила дослідження студента нашого університету, а відтак Богдан Терьохін отримав диплом І ступеня.

Вітаємо Богдана – фіналіста Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Механічна інженерія» та його наукового керівника з перемогою! Бажаємо творчої наснаги, професійного зростання та нових досягнень у науковій роботі!

Володимир Лобода,
завідувач кафедри теоретичної
та комп’ютерної механіки


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram