Версія для друку

Онлайн-флешмоб до Дня перемоги

8 та 9 травня відзначається 75-та річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Що пам’ятаємо ми про Другу світову? Кадри з фільмів, оповідання, історичні записи, хроніки… Це те, з чого ми формуємо наші враження про ті жахливі роки. Ми безмежно вдячні за наше життя всім, хто боровся проти нацизму, всім тим, кому довелося бути свідком воєнних подій.

Музика та пісні втішали бійців у часи війни, додавали мужності й сили, а вірші – наче відбиток пам’яті крізь віки. Тож Палац студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара разом із творчими колективами запрошує Вас, студенти, приєднатися до онлайн-флешмобу. Пропонуємо Вам відзняти відео, де Ви зачитаєте уривок з вірша, прози або виконаєте музичну композицію, які нагадують Вам про трагічні події Другої світової. Надсилайте відео у приватні повідомлення на сторінці Палацу студентів ДНУ: https://www.facebook.com/Палац-студентів-ДНУ-832052530148939/

Відзначаючи День пам’яті та примирення, ми, перш за все, віддаємо данину поваги мільйонам наших співвітчизників, які рятували від нацизму Україну, Європу та світ.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram