Версія для друку

Знайомство з особливостями роботи патрульної поліції

У Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара пройшли зустрічі з представниками патрульної поліції Дніпра. Правоохоронці зустрілися зі студентами усіх факультетів, відповіли на запитання щодо найпоширеніших у молодіжному середовищі правопорушень та порадили, як поводитися у різних незвичних та загрозливих ситуаціях.

Загалом відбулося три зустрічі, місцями проведення були обрані факультети: української й іноземної філології та мистецтвознавства, фізики, електроніки та комп’ютерних систем, прикладної математики, до яких долучилися студенти інших факультетів. Зокрема, для знайомства зі студентами, на факультет прикладної математики завітала старший інспектор відділу зв’язків із громадськістю Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області старший лейтенант поліції Алла Малиновська-Поправка. На цій зустрічі були присутні понад 50 студентів чотирьох факультетів ДНУ: прикладної математики, економіки, психології та спеціальної освіти, медичних технологій, діагностики та реабілітації. Усі разом обговорювали питання потенційного працевлаштування випускників у лавах патрульної поліції, а також взаємодії студентства та керівного складу ДНУ із правоохоронними органами.

Після вітального слова декана факультету прикладної математики Олени Кісельової, пані Алла розповіла студентству про основні засади функціонування патрульної поліції, права та обов’язки патрульних, особливості їхньої роботи та умови працевлаштування.

Наші студенти виявили велику зацікавленість та поставили гості багато запитань, на які отримали вичерпні відповіді.

Олександр Кузенков,
заступник декана ФПМ із навчальної роботи


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram