Версія для друку

ДНУ проводить пробне ЗНО з математики

Уже три роки поспіль двічі на рік (восени та навесні) студенти механіко-математичного факультету самостійно організовують та проводять пробні безкоштовні випробування, аналогічні за змістом, умовами та складністю до ЗНО з математики.

Кожного разу реєструються та беруть участь у цьому заході понад 500 учнів 10-11-х класів. Для кожної вікової групи студенти готують окремі завдання, виходячи з наявної математичної підготовки. Завдання їм допомагають складати викладачі кафедри математичного аналізу та теорії функцій. Ці математичні випробування дають можливість студентам встановлювати зворотній зв’язок з майбутніми абітурієнтами.

Щоб не порушувати традицій заходу, з кінця лютого розпочалася реєстрація на другу (весняну) сесію безкоштовного тестування з математики у форматі ЗНО від механіко-математичного факультету університету для учнів 10-х та 11-х класів, яке відбудеться 5 квітня цього року та проводитиметься у рамках плану заходів, пов’язаних з визначеним Указом Президента України 2020/2021 навчальним роком – Роком математики.

Для участі в тестуванні майбутнім абітурієнтам та усім бажаючим необхідно пройти реєстрацію за посиланням: http://bit.ly/2SWv6Kp та заповнити відповідну форму.

Загалом, механіко-математичний факультет вбачає роботу з абітурієнтами, як один із засобів підвищення їхнього освітнього математичного рівня. До цієї справи залучаються не тільки науково-педагогічні працівники факультету, а й студентське самоврядування. Своїми ідеями та натхненням студенти активно впливають на учнів, бо вони ближчі до них як за віком, так і за поглядами. Також серед ініціатив студентського активу факультету – факультетські сторінки у соціальних мережах, де постійно висвітлюється життя факультету, рекламується та пропагується вступ до університету в цілому та на мехмат особливо.

Голова студентської ради
механіко-математичного
факультету М.М. Нікуліна


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram