Версія для друку

Науковці факультету економіки долучилися до міжнародного проекту DOBRE

Представники Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара взяли участь у регіональному чотириденному тренінгу в рамках післядипломної сертифікатної програми «Менеджмент у закладах місцевого самоврядування України». Проект реалізується за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Захід організовано у співпраці із Малопольською школою державного управління при Краківському університеті економіки (MSAP/UEK, Польща), партнером Програми USAID DOBRE.

Факультет економіки представляли декан Тетяна Гринько та науковці в галузі менеджменту Тетяна Гвініашвілі, Тетяна Олійник, Людмила Величко та Роман Павлов.

Досвідчені фахівці проекту USAID DOBRE, представники Малопольської школи Краківського університету економіки Роман Жебчук і Магдалена Покора навчали учасників тренінгу актуальним питанням у галузі державного управління, місцевого економічного розвитку, бюджету та управління фінансовими ресурсами, соціальних комунікацій, а також встановленню зовнішніх партнерських зв’язків, проектному менеджменту та лідерству.

Програма USAID DOBRE – це п'ятирічний проект, що виконується міжнародною організацією Global Communities і фінансується Агентством США з міжнародного розвитку, спрямований на посилення місцевого самоврядування і створення кращих умов для розвитку об'єднаних територіальних громад, підвищення рівня залученості громадян до процесу прийняття рішень і забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській.

Факультет економіки


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram