Версія для друку

Хакатон з програмування в ДНУ

20 лютого на факультеті прикладної математики Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбувся хакатон з програмування за сприяння IT-компанії Poster.

П'ятнадцять студентів факультету вирішували цікаві задачі під керівництвом профільних менторів. Особливість цього хакатону полягає в тому, що компанія Poster є українською IT-компанією, яка першою на пост-радянському просторі створила хмарну систему автоматизації для кав’ярень, ресторанів і магазинів. Тож студенти не тільки познайомилися із сучасними мовами та засобами розробки програмного забезпечення, але й долучилися до методики створення та розробки власних продуктів.

За результатами хакатону, найкращим студентам вручили цінні призи. Студенти виявили високі знання сучасних мов і технологій програмування, здатність до розробки нестандартних підходів вирішення складних задач. Також від менторів компанії Poster учасники отримали відповіді на запитання, пов’язані з працевлаштуванням та сучасними вимогами до розробників програмного забезпечення.

Заступник декана факультету
прикладної математики,
кандидат фізико-математичних наук
Олександр Кузенков


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram