Версія для друку

Спортивні досягнення року нашого університету

Протягом 2019 року у місті Дніпро пройшла XXIX універсіада з 12 видів спорту, у якій взяли участь 12 університетів Дніпра. Спортсменам Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара вдалося вибороти у цій чесній та нелегкій боротьбі одне перше місце.

Нагадаємо, що універсіада – це щорічне змагання з різних видів спорту між закладами вищої освіти міста, яке залучає студентів до занять спортом та покращення фізичної підготовки молоді. Університетські команди змагалися в таких 12 видах спорту: настільному тенісі, волейболі та баскетболі для юнаків та дівчат окремо, дзюдо, легкій атлетиці, плаванні, футболі, регбі, стрільбі і тенісі.

Ми хочемо привітати університет із перемогою, адже це велике спортивне досягнення. Учасникам побажаємо здоров’я та ще більше спортивних звершень, бо їхні щоденні тренування й титанічні зусилля допомогли отримати цю перемогу.

Вітаємо та висловлюємо слова подяки кафедрі фізичного виховання і спорту та викладачам, відповідальним за кожен із видів змагань. Саме ці люди виховали спортсменів, допомагали їм та заохочували до занять спортом.

Окрему подяку висловлюємо завідувачу кафедри фізичного виховання і спорту Олексію Олександровичу Горпиничу, який допоміг в організації команд від університету та їх тренуванні.

Кажуть, що в здоровому тілі – здоровий дух. Пам'ятаймо це та займаймося спортом!

Старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту
Анна Лопуга,
студентка факультету систем і засобів масової комунікації
Анна Лук'янченко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram