Версія для друку

Момент істини: абітурієнти вже визначаються

Учні шкіл міста, які мріють пов’язати життя із журналістикою, рекламою та видавничою справою, потрапили на міні-екскурсію факультетом систем і засобів масової комунікації ДНУ.

18 лютого у 9 корпусі ДНУ співвідношення студентів і школярів різко змінилося на користь останніх. Причиною цьому стала профорієнтаційна робота факультету систем і засобів масової комунікації. Декан факультету, професор Володимир Дмитрович Демченко з гордістю розповідав про випускників, які стали затребуваними фахівцями своєї справи і нині обіймають провідні посади як в Україні, так і далеко за її межами. Також школярам дебютно представили сайт кафедри реклами та зв`язків з громадськістю, який повністю розробила студентка другого курсу Вероніка Далік. Окрім сайту, дівчина створила додаток для смартфонів, який полегшить навчання студентів. Тепер імена викладачів, зручний розклад і домашнє завдання можна дізнатися одним кліком у телефоні.

Студенти розповіли учням про знання з відеозйомки та монтажу, отримані під час навчання на факультеті. А також викладач кафедри масової та міжнародної комунікації Анатолій Іванович Александров поділився своїм багаторічним досвідом у сфері фотографії.

Далі школярам належало пройти випробування медіа. Сформовані фокус-групи ознайомилися з проектами Громадської організації «Ноосфера», де, власне, і відбувалася презентація факультету. Згодом учні мають створити власні сюжети, користуючись знаннями, які отримали на місці.

Студентка факультету систем і
засобів масової комунікації
Анна Кравченко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram