Версія для друку

Із усмішкою до майбутніх студентів

У новому році профорієнтація учнів середніх навчальних закладів, яку проводять фахівці фізико-технічного факультету ДНУ, продовжується. Цього разу для візиту обрали спеціалізовану школу-інтернат №4 м. Дніпра. Викладачі доступно розповіли учням про особливості та переваги навчання на фізико-технічному факультеті.

Зі вступною промовою зустріч розпочав завідувач кафедри проектування та конструкцій Василь Шевцов. Він поділився з допитливою аудиторією інформацією про специфіку факультету та досягнення проектантів і конструкторів ракетно-космічної техніки. Лектор акцентував особливу увагу на тому, що студентам після завершення навчання гарантоване працевлаштування на провідних підприємствах міста.

Завідувач кафедри механотроніки Сергій Алексєєнко розповів про спеціальні курси, що викладаються на кафедрі, а також про навички та компетентності, які можна отримати під час навчання в університеті. Тему продовжила професор цієї ж кафедри Галина Сокол. Вона навела цікаві історичні факти про середньовічні механічні прилади та первісних роботів і їхню конструкцію, які не дуже відомі широкому загалу.

Доцент кафедри автоматизованого управління Юрій Мороз звернув увагу на функціональність систем навігації та управління літальними апаратами.

Підсумки підбила заступник декана з профорієнтаційної роботи фізико-технічного факультету, доцент кафедри безпеки життєдіяльності Олена Левицька. Вона поінформувала про нову екологічну спеціальність на факультеті, відкриту в цьому навчальному році. Також акцентувалося на актуальності та затребуваності фахівців цієї галузі.

Кожен із доповідачів під час виступу демонстрував невелику презентацію. Учні виявили непідробну зацікавленість та ставили багато запитань стосовно навчання на фізтесі.

Чекаємо всіх мрійників, які хочуть бути ближчими до зірок і бажають навчатися на фізико-технічному факультеті ДНУ.

Студентка факультету систем і
засобів масової комунікації
Анастасія Давидова


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram