Версія для друку

Тиждень раціонального харчування у ДНУ

Шановні друзі! Триває конкурсна Всеукраїнська програма «Healthy Challenge 2019» із розвитку здорового способу життя серед студентів. Із 6 по 12 травня 2019 року Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара бере участь у Тижні раціонального харчування.

Цього тижня в ДНУ проводяться заходи з підвищення обізнаності про склад та поживну цінність продуктів, популяризації культури харчування. Ми дізнаємося про правильний режим харчування, побудову раціону, доцільність та корисність споживання фруктів та овочів, води, безпеку харчування, профілактику порушень травлення.

До вашої уваги види активностей, які відбудуться у нашому університеті протягом тижня:

1. Конкурс проектів із розширення споживання студентами фруктів і овочів (беруть участь викладачі та студенти хімічного факультету, кафедри харчових технологій).

2. Заняття з питань здорового харчування, вміння читати етикетки на продуктах харчування на тему «Безпека харчування» (7 травня – для викладачів та студентів факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства, час проведення 9.30-10.50 (1 корп., ауд. 1004) та 11.10-12.30 (1 корп., ауд.1011).

3. Зустріч із дієтологом, психологом, тренером із питань здорового та раціонального харчування Тамілою Мойсєєнко для співробітників ректорату на тему «Психологія харчової поведінки та її наслідки» (8 травня – час проведення 9.00-10.30, 1 корп., ауд. 313).

4. Флешмоби щодо здорових сніданків/обідів, активного споживання води.

5. Конкурси на кращий коктейль на основі мінеральної води, натуральних соків, домашнього лимонаду, холодних чаїв тощо (6-12 травня – хімічний факультет, співробітники та студенти кафедри харчових технологій).

#HealthyChallenge2019

#CSRUkraine

#UNFPAUkraine)

#ПсихологічнаслужбаДНУіменіОлесяГончара

#ЦентрсоціальнихініціативіволонтерстваДНУім.ОлесяГончара

#ГОДвабереги

Долучаймося до Всеукраїнського руху за здоровий спосіб життя!

Психологічна служба ДНУ
Центр соціальних ініціатив і волонтерства ДНУ


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram