Версія для друку

Перемога за роботою соціального спрямування

5 квітня на базі Ужгородського національного університету пройшов ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Соціальна робота», де відібрані конкурсанти з усієї України захищали свої наукові роботи. У результаті, студент ІІІ курсу групи РС-16-1 факультету медичних технологій діагностики та реабілітації ДНУ Віктор Золотаренко здобув на конкурсі диплом І ступеня.

Віктор проводив захист наукової роботи на тему «Школа розвитку соціальної компетентності для підлітків із порушеннями слуху», в основу якої лягла практична робота з підлітками з вадами слуху та дослідження їхньої соціалізації. Переможець поділився з нами своїми враженнями: «Усі конкурсанти мали гідні роботи, але наполегливість та підготовка відіграли визначну роль, за що я особисто вдячний своєму науковому керівнику, завідувачу кафедри соціальної роботи професору Оксані Осетровій та всім викладачам кафедри за мої знання та мотивацію».

Керівництво факультету медичних технологій діагностики та реабілітації щиро вітає Віктора та колектив кафедри соціальної роботи із цим досягненням та бажає подальших наукових здобутків!

Заступник декана ФМТДР з наукової роботи
доцент Світлана Лацинська


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram