Версія для друку

Досвід підприємців – студентам

27 березня на базі КП «Центр підтримки малого та середнього бізнесу» Дніпропетровської обласної ради відбулася зустріч Студентської спілки підприємців з представниками підприємницької діяльності Дніпра. У зустрічі взяли участь учасники школи стартапів Startup Ecosystem Dnipro факультету економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, студенти інших вишів міста.

Зустріч проходила у форматі тренінгу для студентства. Захід мав на меті надихнути молодь на аналіз проблем суспільства, які можуть стати поштовхом до розробки бізнес-ідей та втілення їх у життя.

Одним із гостей був ментор-підприємець зі штату Вірджинія США Ерік Ернандес, засновник компанії Eriktime, який наразі веде власну успішну підприємницьку діяльність в Україні. Із власного досвіду він розповів про аспекти ведення бізнесу, порівняв складність його відкриття у США та Україні. Для активної молоді Дніпра його настанови були дуже важливими. Ерік зауважив, що наша держава має всі перспективи для розвитку успішного підприємництва. Бесіда відбувалася виключно англійською, тому студенти мали змогу поспілкуватися з носієм мови та поставити запитання, які їх хвилювали. Проведений майстер-клас зі створення креативної, а, головне, перспективної бізнес-ідеї, був дуже корисним для молодих підприємців.

Серед спікерів були й представниці молодіжної жіночої спілки – Ірина Дороленко, Вікторія Янко та Ольга Сатуновська. Успішні бізнес-леді поділилися власним досвідом кар’єрного розвитку, а також підходами, які сприяли особистісному становленню. Молодь уважно дослуховувалася до порад та рекомендацій жіночої спілки, особливо тих, що стосувалися безпосередньо початкового етапу розвитку у якості підприємця. Отож, ця зустріч стала корисною для студентства та надихнула молодь на створення власної продуктивної бізнес-ідеї.

Завдяки тісній співпраці «Центру підтримки малого та середнього бізнесу», факультету економіки та школи стартапів Startup Ecosystem Dnipro наступна зустріч Студентської спілки відбуватиметься на базі факультету економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Анастасія Юрко,
учасниця Startup Ecosystem Dnipro


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram