Версія для друку

Інтелектуальний скарб

Наприкінці лютого Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара отримав 176 примірників підручників для викладання дисципліни «Англійська мова» видавництва Сambridge University Press для здобувачів ступеня PhD. Посібники надійшли за умовами міжнародного проекту Erasmus+ EU «Структуризація співпраці щодо аспірантських досліджень, навчання універсальних навичок та академічного письма на регіональному рівні України».

Група викладачів кафедри іноземних мов для гуманітарних спеціальностей: завідувач кафедри УІГ, професор Е.П. Гончаренко, доцент О.М. Бесараб, старший викладач Н.С. Стирнік та директор Регіонального центру іноземних мов ДНУ доцент Л.І. Байсара вже третій рік поспіль беруть участь у міжнародному проекті Erasmus + EU «Структуризація співпраці щодо аспірантських досліджень, навчання універсальних навичок та академічного письма на регіональному рівні України», проекті, що розрахований на три роки (2016-2019). Метою програми є створення у рамках реформ вищої освіти в Україні 5 DOC HUB (докторських центрів), до яких входять Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, Національний університет «Києво-Могилянська академія», Харківський національний економічний університет, Національний університет «Львівська політехніка», Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського. Основним завданням проекту є розробка та впровадження в освітній процес закладів вищої освіти програм з академічного (наукового) письма англійською мовою для аспірантів рівня навчання – Доктор філософії.

Тому такі украй потрібні підручники стануть суттєвим доповненням для навчання аспірантів. На наш погляд, це один з перших кроків щодо імплементації розвитку європейсько-української перспективи.

Завідувач кафедри іноземних мов для
гуманітарних спеціальностей,
професор Елла Гончаренко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram