Версія для друку

Новорічна феєрія на факультеті економіки

Із настанням грудня до спокійного життя викладачів та студентів вриваються хвилювання і турботи. І це не тільки тому, що невиспаних обличчях студентів читається підготовка до сесії, а ще й тому, що наближаються новорічні та різдвяні свята – час для приємного клопоту, подарунків та сюрпризів. А отже, на факультеті економіки з ініціативи ради студентів і за підтримки декана Тетяни Гринько уже з початку грудня запанував святковий настрій: у головному холі виблискує кульками прикрашена новорічна ялинка, підготовлена особлива зимова фотозона із сніжинками, новорічними подарунками та кріслом Санта Клауса, який, здається, щойно встав і пішов готувати сюрпризи студентам. Але сюрпризи на цьому не закінчилися: кожна кафедра намагалася підготуватися до Нового року по-своєму: новорічна ялинка догори дригом, скринька для листів Діду Морозу, великі снігові кулі, що звисають зі стелі, й живі маленькі ялинки – усе створене для максимального комфорту студентів і викладачів. Бо зрозуміло: якщо є гарний настрій, то і робота, і навчання будуть в насолоду.

Останні два роки це атмосферне свято збирає в одному залі представників усіх кафедр факультету економіки: студенти демонструють свої виступи-привітання, співають колядок, водять хороводи. Приємно, що цьогоріч на свято завітали й викладачі кафедри фізичної та економічної географії, які лише з початку цього навчального року приєдналися до нашої дружної сім’ї, а також викладачі усіх кафедр колишнього факультету міжнародної економіки.

Темою свята цього року стали популярні новорічні фільми. На головній сцені Палацу студентів акторськими здібностями та харизмою намагалися вразити всі: і Гаррі Поттер із популярної серії романів Джоан Роулінг, і місіс Скрудж із «Різдвяної пісні в прозі» Ч. Діккенса, і символи нового 2019 року. Новорічним відео привітала усіх кафедра економіки, підприємництва та управління підприємствами. За свої виступи наш Дідусь Мороз намагався кожному підсолодити настрій цукерками та усмішкою. Потішила усіх і лотерея, в якій можна було виграти і чайну церемонію на кафедрі, й додаткові консультації, і безкоштовну роздруківку дипломної роботи. «Цей захід – прекрасна можливість розділити радість свят із колегами, студентами, а також вдосталь посміятися», – говорить доцент Вероніка Бикова, яка проводила лотерею.

Наприкінці свята на сцену були запрошені магістри, які вже майже всі захистили свої дипломні роботи. «Ще один випуск молодих фахівців залишає наші затишні стіни факультету. Дуже шкода з вами прощатися, але ми всіх чекаємо у гості. Приходьте частіше», – звернулися до випускників декан факультету та завідувачі випускових кафедр.

Ось так пройшло ще одне свято у колі найближчих – родині факультету економіки. Адже тільки Економ – на щасті та святковому настрої не економить!

Факультет економіки


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram