Версія для друку

Новорічний бал у Палаці

13 вистав для малечі було організовано у Палаці студентів ДНУ напередодні новорічних свят.

Малят зустрічали герої різних казок у Льодовому палаці принцеси Ельзи, а казковий сніговик Олаф та символ року свинка Пеппа із задоволенням гралися з дівчатками та хлопчиками різного віку. Інтерактивна вистава – особливе дійство: кожного разу спектакль може йти по-різному, адже його активними учасниками є самі глядачі, які вперше стають героями казки.

Ляльки з народної студії сучасного вокалу «Мрія», маленькі Санта-Клауси театру танцю «La vіe», троє поросят театру «Маски», олов’яні солдатики з народного ансамблю «Веселка», поросятко Фунтик та бджілка Майя з народної циркової студії «Радуга» створили справжній новорічний настрій. Акторський склад вистави підготувала художній керівник Палацу Оксана Рудковська. Це студенти ДНУ, які протягом двох місяців були слухачами «Школи ведучих». Студентка 5-го курсу факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем Єсенія Дерев’янко вже третій рік поспіль виконує одну з головних ролей. «Мені цікаво створювати казку для дітей, – відзначає дівчина. – Це потребує особливих навичок спілкування з найвибагливішою публікою – тими, кому від року до семи – саме такий вік у більшості відвідувачів. Але й старші діти також розуміють, що казка дуже потрібна, вона виховує, вона дає перші уроки доброти».

Об’єднана профспілкова організація працівників освіти і науки ДНУ ім. О. Гончара у цьому році підготувала подарунки для 750 діточок співробітників, аспірантів і студентів нашого університету. Також запрошення на казкову новорічну виставу отримали 350 онуків співробітників.

Палац студентів ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram