Версія для друку

Акредитація ОПП «Педагогіка вищої школи»

Згідно з наказом МОН України від 12 грудня 2018 року №3009-л, із 26 по 28 грудня в Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара працює експертна комісія з первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Педагогіка вищої школи» зі спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки.

У її складі: голова комісії – Кондрашова Лідія Валентинівна – доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки вищої школи і освітнього менеджменту Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького та Герасименко Лариса Віталіївна – доктор педагогічних наук, доцент кафедри психології, педагогіки та філософії Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського.

Експерти провели комплексні контрольні роботи з ОПП «Педагогіка вищої школи» та відвідали захист дипломних робіт другого (магістерського) рівня слухачами спеціальності «Освітні, педагогічні науки» (ОПП «Педагогіка вищої школи»).

Також під час своєї роботи у ДНУ Лідія Кондрашова і Лариса Герасименко оцінили результати комплексних контрольних робіт, обговорили та підписали експертні висновки.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram