Версія для друку

Прагнення порозумітися зближує

20 грудня викладачів і студентів факультету медичних технологій діагностики та реабілітації ДНУ ім. О.Гончара запросили до Навчально-реабілітаційного центру корекційної роботи та інклюзивного навчання Дніпропетровської обласної ради на святковий вечір, присвячений Дню Святого Миколая.

Яскраві постановки у виконанні учнів центру нікого не залишили байдужими, були сповнені життєвої енергії, віри в добро і дива, які інколи відбуваються – особливо на свята.

Уже на добру традицію перетворилися відвідування студентами та викладачами факультету урочистих заходів, які проводять у центрі корекційної роботи та інклюзивного навчання. Наприклад, разом місяць тому відсвяткували 50-річчя центру, й це була гарна нагода для студентів і вихованців закладу продемонструвати свої творчі здібності та поспілкуватися.

Традиція спільних свят підтверджує те, що прагнення порозумітися, поділитися досвідом дозволяє успішно долати ті невеликі перешкоди, що прийнято називати функціональними обмеженнями. Ще одним важливим кроком на шляху до інтеграції в соціум дітей з вадами слуху буде створення інклюзивних начальних груп на базі Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. Обравши одну зі спеціальностей, за якими ведеться підготовка на ФМТДР, випускники центру зможуть перетворити свою здатність розуміти проблеми людей з обмеженими функціональними можливостями на фахові компетенції практичної допомоги тим, хто її потребує.

Факультет медичних технологій
діагностики та реабілітації


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram