Версія для друку

Відвідай спортивні секції – отримаєш задоволення та додаткові бали!

На час сесії, зимових канікул та самостійної підготовки у Палаці спорту університету відкриті спортивні секції з ігрових видів спорту та плавання. Це сприяє не тільки фізичному розвитку, а й допомагає зняти психічну напругу перед екзаменами, підвищити імунітет в період розповсюдження захворювань на грип, урізноманітнити власне дозвілля. До того ж, студенти, які будуть відвідувати такі спортивні секції, отримають додаткові бали з «Фізичної культури» до рейтингу у наступному семестрі, або для ліквідації заборгованості – у поточному.

З 19 грудня до початку весняного семестру кафедра фізичного виховання та спорту пропонує всім бажаючим відвідати заняття у секціях під керівництвом викладачів у Палаці спорту ДНУ о 10.00 – 13.00 у понеділок, вівторок, середу та четвер.

На вибір студентів пропонуються заняття з плавання, футзалу, волейболу, баскетболу, настільного тенісу, бадмінтону, атлетичної гімнастики у тренажерному залі. Викладачі кафедри організують заняття та нададуть професійну консультацію.

Також раді будемо вітати викладачів університету на спільних тренуваннях та змаганнях у спортивних залах!

Використовуйте можливості для фізичного самовдосконалення та відпочинку!

Завідувач кафедри фізичного виховання та спорту
Володимир Саричев


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram