Версія для друку

Студентка ДНУ – призер фестивалю «Яскрава арена Дніпра-2018»

З 14 по 16 грудня восьмий раз пройшов дивовижний фест циркового мистецтва «Яскрава арена Дніпра-2018» у Дніпровському державному цирку. На цьому потужному конкурсі серед виконавців циркового мистецтва вихованка народної циркової студії «Радуга» Палацу студентів ДНУ імені Олеся Гончара Марія Видавська здобула третє місце.

Варто зазначити, що цього року спочатку відбувся відбір конкурсантів (було подано понад 350 відеозаявок), але пройшло лише 150. Тож для нашого аматорського колективу перемогою вже було потрапити на ці змагання. Студентка механіко-математичного факультету Марія Видавська виступала у жанрі повітряної гімнастики на полотнах та посіла ІІІ місце у своїй віковій категорії. Члени журі відзначили виступ Марії з номером «Циганочка» за режисерську роботу (постановники – Ілона Кіріченко та Аліна Теріхова), музичне оформлення та стилізований костюм, який відповідав тематиці номеру. Окрасою номера став студентський колектив Палацу – народний театр-танцю «LaVie» (керівник Катерина Федчун).

Учасники змагалися кожен у своїй віковій категорії та жанрі. Цього року учасники були не тільки з усіх областей України, а й із-за кордону. Конкурсантів оцінювало поважне журі з Києва.

Керівник колективу Тетяна Золотова отримала диплом з подякою за високі професійні досягнення.

Палац студентів
ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram