Версія для друку

«Любов, що об’єднала факультет»

«Любов, що об’єднала факультет» – під таким девізом нещодавно пройшов День першокурсника економічного факультету. Вперше в історії факультету та університету першокурсники, студенти старших курсів та викладачі були поєднані однією ідеєю та сюжетом. Вперше на сцені Палацу студентів економічний факультет показав справжній мюзикл.

Головні герої – студенти Марина Царапкіна та Тимур Бут (нещодавно обраний голова ради студентів університету) – згадували історію свого кохання: знайомство на засіданні студентської ради, побачення у буфеті, прибирання території ботанічного саду, пари фізкультури. Усі ці моменти студентського життя були показані шістьма групами першокурсників разом із кураторами. Сюрпризом для усіх стали танці та пісні від викладачів факультету, що отримали найгучнішу реакцію залу.

«Скільки було заходів і нашого факультету, й інших, але сьогодні вперше на сцені був єдиний виступ усіх: першокурсників, їхніх кураторів та викладачів. У залі панувала тепла атмосфера любові та дружби, а на сцені показано найдрайвовіші моменти студентського життя», – сказала в.о. декана економічного факультету, професор Тетяна Гринько під час підведення підсумків.

За рішенням журі переможцями у номінаціях стали:

– «Найкращий танок» – команда спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»;

– «Найкращий вокал» – команда спеціальностей «Облік та оподаткування» та «Економіка (Бізнес-аналітика)»;

– «Найкращий гумор» – команда спеціальності «Економіка (Економічна кібернетика)»;

– «Найбільш креативний виступ» – команда спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»;

– «Найкраща акторська гра» – команда спеціальності «Маркетинг»;

– «Неординарність виступу» – команда спеціальності «Туризм (Географія рекреації та туризму)».

Вперше за історію існування нагороди «Кубок декана» переможцями стали одразу дві команди: групи ЕО-18-1 та ЕА-18-1, а також групи ЕП-18-1 та ЕУ-18-1.

Так, кохання, талант і творчість згуртували весь факультет в єдине ціле. Кожен присутній відчував себе частиною великої родини Економу. «День першокурсника-2018» став справжнім святом єдності економічного факультету. Тому що Економ – це сім’я!

Викладач кафедри статистики,
обліку та економічної інформатики
Дар’я Бесчастна


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram