Версія для друку

Нові перспективи співпраці мехмату ДНУ з Цзіліньським університетом

Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара відвідав помічник ректора Цзіліньського університету (м. Чанчунь, Китай) з питань міжнародного співробітництва професор Баочанг Лю.

Зустріч професора Баочанга Лю з Миколою Поляковим та керівництвом ММФ

Професор Лю зустрівся з ректором ДНУ, членом-кореспондентом НАН України Миколою Поляковим для обговорення поглиблення співпраці між Цзіліньським та Дніпровським університетами. Нині між двома університетами підписаний договір про співробітництво в освітній та науковій роботі, зокрема з науковцями механіко-математичного факультету. Так, доцент кафедри аерогідромеханіки і енергомасопереносу ДНУ Андрій Дреус прочитав в Цзіліньському університеті курс лекцій за результатами досліджень, отриманих під час роботи над докторською дисертацією. Професор Лю відзначив високу кваліфікацію вченого ДНУ, наукові праці якого викликали великий інтерес з боку китайських колег. У свою чергу, ректор Дніпровського університету зауважив, що такий надзвичайно корисний досвід необхідно поширювати й на інші кафедри та спеціальності нашого університету.

Андрій Дреус під час відвідування Цзіліньського університету

Також професор Баочанг Лю вручив Миколі Полякову вітальний лист від ректора Цзіліньського університету, академіка Академії наук КНР, професора Юаньяня Лі з поздоровленнями колективу ДНУ до 100-річчя Alma mater і побажаннями подальшого розвитку та нових звершень у царинах освітньої і наукової діяльності.

Заступник декана з наукової роботи
механіко-математичного факультету
Андрій Сясєв


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram