Версія для друку

Переможна «Хвиля талантів» ДНУ

20 жовтня у Харківському будинку культури «ХАРП» відбувся ІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс естрадно-циркового мистецтва «Волна талантов». Народна циркова студія «Радуга» Палацу студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара представила вісім виступів у різних жанрах та вікових категоріях. У результаті змагань наші артисти здобули п’ять І та два ІІ місця, а керівник колективу Тетяна Золотова була нагороджена дипломом із подякою за високі професійні досягнення.

Усього до Харкова з’їхалося понад 500 учасників з усіх областей України – представників дитячих аматорських колективів та учнів професійних циркових шкіл та навчальних закладів.

Конкурсантів оцінювало поважне журі: Ельбрус Мамієв – випускник Тбіліського циркового училища, з 1981 року артист «Союздержцирку»; Максим Піскунов – суддя національної категорії, майстер спорту зі спортивної акробатики, призер чемпіонату України 1993 року, який підготував 21 майстра спорту зі спортивної акробатики та Марина Радченко – кандидат у майстри спорту з художньої гімнастики, тренер міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи та шкільної команди з черлідінгу, хореограф-постановник відділення спортивної акробатики.

Зокрема, Гран-прі фестивалю з повітряної гімнастики на повітряних полотнах члени журі присудили учасниці студії «Радуга» Палацу студентів ДНУ Ілоні Кириченко. Це було друге Гран-прі, яке дівчина отримала на фестивалі. Суддівська колегія також відзначила виступ Ілони за режисерську роботу, музичне оформлення та стилізований костюм, що відповідав тематиці номеру. Загалом, за 2018 рік Ілона Кириченко отримала чотири гран-прі в різних міжнародних циркових фестивалях.

Також кращою виконавицею у жанрі повітряної гімнастики на кор-де-волані стала інша учасниця колективу «Радуга», студентка групи МТ-16-1 механіко-математичного факультету ДНУ Марія Видавська.

І місце у своїй віковій категорії у жанрі повітряної гімнастики на полотнах здобула й студентка групи ПС-15-1 факультету прикладної математики Валерія Караченцева.

А кращим виконавцем своєї вікової категорії у жанрі жонглювання став студент групи КС-17-1 факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем Сергій Пащенко.

Палац студентів
ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram