Версія для друку

Шановні студенти, викладачі і співробітники Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара!

Щиро вітаю вас з початком нового, ювілейного, навчального року! У сотий раз наш університет відкриває двері першокурсникам у неосяжний світ наукового знання, показує шлях до висот фахової досконалості та залучає до невичерпних джерел культурної і духовної спадщини.

День знань традиційно об’єднує численну університетську родину новими планами та перспективними починаннями, щирим прагненням до високих звершень. Для всіх нас цей навчальний рік буде по-особливому піднесеним, адже у жовтні 2018 року ми урочисто відзначатимемо 100-річчя Alma mater. Наш класичний університет пишається славетними сторінками своєї історії, науковими досягненнями учених, самовідданою працею викладачів, вагомими здобутками випускників, що протягом сторіччя забезпечують безперервний процес примноження і передачі наукового надбання людства, його гуманістичного поступу. Впевнений, що в усіх містах України та в десятках країн Європи, Америки, Азії й Африки в серцях наших випускників щирою вдячністю спалахнуть згадки про навчання в Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара.

Велика і дружна університетська громада свідома того, що злагодженою, відповідальною і наполегливою працею в складний час ми зміцнюємо інтелектуальний потенціал нашої України, спрямовуємо зусилля на економічну розбудову і сприяємо стабільності нашого суспільства.

Бажаю всім нам миру на рідній землі, успішного навчання і натхненної праці, міцного здоров’я та родинного затишку!

З повагою
ректор, член-кореспондент НАНУ
Микола Поляков


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram