Версія для друку

Студентська олімпіада з англійської мови

На кафедрі англійської філології відбулася студентська олімпіада з англійської мови «Провідні університети світу та їхня історія», присвячена 100-річчю Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Студенти й магістри кафедри представили презентації та доповіді про видатні заклади вищої освіти у світі: Оксфорд, Кембридж, Массачусетський Університет, Гарвард, провідні університети Китаю та Фінляндії тощо. Магістри продемонстрували неабияку ерудицію та майстерне володіння англійською мовою.

Особливе місце серед презентацій зайняла робота магістрів кафедри англійської філології Марії Коваленко та Аліни Ісаєвої (група УА-17м-1), присвячена alma mater. Студентки відобразили основні етапи становлення нашого університету та досягнення видатних науковців ДНУ.

Студенти активно брали участь та відповідали на запитання ведучої після кожної презентації. За результатами олімпіади, І місце посіла магістр групи УА-17м-2 Яна Сторчак. Завідувач кафедри англійської філології Алла Ігорівна Анісімова привітала переможницю та вручила їй пам’ятний приз.

Доцент кафедри англійської філології,
Олена Конопелькіна


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram