Версія для друку

Волейболістки ДНУ – бронзові призерки обласних студентських ігор

На V Студентських іграх Дніпропетровської області з волейболу серед жіночих команд закладів вищої освіти збірна ДНУ завоювала бронзові медалі.

Весна і закінчення навчального року виявилися по-справжньому вдалими і багатими на спортивні перемоги для кафедри фізичного виховання та спорту Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. І ось нова перемога: наша жіноча волейбольна команда стала бронзовим призером V Студентських ігор області з волейболу.

У цьому чемпіонаті збірна ДНУ змагалася з десятьма іншими командами закладів вищої освіти. Протягом усього турніру наші спортсменки програли лише одну гру, у півфіналі, відповідно посівши ІІІ місце. Особливо у нашій команді відзначилися – капітан Владислава Яровська (біолого-екологічний факультет), Валерія Дзіховська (факультет української й іноземної філології та мистецтвознавства), Ганна Торговець (фізико-технічний факультет) і Наталя Пащенко (хімічний факультет). Хоча, безперечно, кожна учасниця команди відіграла важливу роль для такого чудового результату. «Нам відомий і смак перемог, і поразок, тому ми щиро сподіваємося й віримо, що наступного року знову будемо кращими!» – говорять дівчата.

Необхідно підкреслити, що жіноча збірна команда Дніпровського національного університету є гордістю і прикладом у безкомпромісній боротьбі за право бути найкращими. Щороку наші спортсменки, докладаючи максимальних зусиль, ставали переможцями чи призерами обласних турнірів. Як відзначив тренер жіночої волейбольної збірної ДНУ, старший викладач Павло Мановський: «Дівчата мають великий потенціал і командний дух. Я пишаюся ними!»

Вітаємо наших волейболісток! Чекаємо нових спортивних досягнень і перемог!

Ірина Головійчук,
доцент кафедри фізичного
виховання та спорту


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram