Версія для друку

Філологи ДНУ показали свої таланти

На факультеті української та іноземної філології та мистецтвознавства ДНУ ім. О. Гончара відбулася довгоочікувана подія – конкурс талантів, або «FUIFM TALENTS».

Коли після тривалого кастингу найталановитіші були відібрані, сумувати їм не довелося: для учасників конкурсу проводилися тематичні фотосесії та інтерв’ю.

Учасниця конкурсу Єлизавета Поплавська

Організатори заходу дуже пильно підійшли до влаштування конкурсу. Дружній колектив студради виготовляв декорації, доки учасники готували оригінальні номери.

Найцікавіше запитання стосовно цього заходу: чому влаштовується саме конкурс талантів, а не «Міс та Містер», як на інших факультетах. Організатори з цього приводу відзначають, що, у першу чергу, хотіли показати саме таланти учасників і довести, що філологи пишаються не лише кількістю вивчених мов та прочитаних книг, а ще й оригінальними талантами.

Учасник конкурсу Богдан Попов

І дійсно, талантів учасникам «FUIFM TALENTS» не забракло, і, що найцікавіше, всі вони унікальні та цікаві глядачеві: тут і спів, і гра на музичних інструментах, і поезія, і навіть фотографія. Мистецтво на будь-який смак!

Червоний день календаря настав для всіх дуже швидко. З самого ранку у Палаці студентів зібралися учасники та організатори конкурсу, щоб як слід підготуватися. Між репетиціями вмілі стилісти та візажисти працювали над тим, щоб учасники й ведучі виглядали «цукерочками» на сцені: робили гарні зачіски та макіяж, що важко було збагнути – це конкурс студентських талантів чи червона доріжка у Каннах.

Журi та учасниця конкурсу Софiя Дроздова

Коли зал заповнився глядачами, на сцені засяяли прожектори і залунала музика – свято почалося! Невелика концертна програма від хлопців з команди організаторів викликала посмішку, мабуть, кожного в залі й за кулісами. Ведучі оголосили про початок, і один за одним на сцені з’являлися учасники, вражаючи глядачів з кожним новим виступом все більше й більше.

Після показу талантів відбувався інтелектуальний конкурс. Учасники жартували та відповідали на запитання впевнено, без вагань. Це й не дивно, адже вміти спілкуватися – одна з головних навичок істинного філолога.

Виступ органiзаторiв конкурсу Владислава Федорiщева та Артура Мартiросяна

По завершенню конкурсу ніхто не залишився без уваги: учасники отримали подарунки, їх нагородили званнями та оплесками. По секрету, їх навіть нагодували смачними кексами.

«FIUFM TALETNS» дійсно був дивовижною подією. Сподіваємося, що студентам нашого факультету ще не раз випаде шанс показати себе, свій внутрішній світ і таланти.

Маргарита Гордієвич,
студентка факультету української й
іноземної філології та мистецтвознавства


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram