Версія для друку

Студенти-економісти захистили дипломні роботи у Польщі

Студенти економічного факультету Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара захистили дипломні роботи на «відмінно» та здобули ступінь магістра у Вищій школі управління охороною праці (м. Катовіце, Польща).

Це стало можливим завдяки міжнародній угоді між ДНУ та Вищою Школою управління охороною праці, яка передбачає навчання студентів різних спеціальностей економічного факультету за програмою «2D» («Два дипломи»).

Цього року троє студенток економічного факультету на «відмінно» закінчили навчання за другим (магістерським) рівнем у польському вищому навчальному закладі. Так, Дар’я Чиненова захистила дипломну роботу «Удосконалення механізму управління розвитком підприємства»; Юлія Буцак – «Планування діяльності підприємства та можливості його удосконалення», а Юлія Матвійчук – «Напрями удосконалення матеріально-технічного забезпечення підприємства». «Ми дуже вдячні нашому університету за надану можливість отримати європейський досвід навчання!» – говорить Дар’я.

Нагадуємо, що економічний факультет ДНУ, маючи дійсні міжнародні угоди із закордонними університетами, запрошує студентів до участі в програмах «Два дипломи».

Економічний факультет


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram