Версія для друку

Інформаційний день-тренінг з програми «Горизонт 2020»

Запрошуємо співробітників, молодих вчених і аспірантів ДНУ відвідати інформаційний день-тренінг «Перші кроки щодо участі у Рамковій програмі ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт 2020», який відбудеться 18 квітня 2018 року.

Під час заходу експерти створеного в нашому університеті Національного контактного пункту програми ЄС «Горизонт 2020» разом із колегами з інших українських контактних пунктів ознайомлять наукових співробітників ДНУ з основними аспектами програми «Горизонт 2020».

Зокрема, керівник НКП «Космос» ДНУ ім. Олеся Гончара» Сергій Алексєєнко представить загальний огляд програми «Горизонт 2020»; Галина Лазько з НКП «Дії Марії Кюрі для розвитку навичок, навчання та кар'єри» Національного університету «Львівська політехніка» розповість про алгоритм участі у програмі; Артур Воронич з НКП «Безпечна, чиста та ефективна енергетика» ІФНТУНГ проаналізує особливості роботи з робочою програмою і порталом учасників. Типи дій у програмі «Горизонт 2020» й тематику конкурсів «Інклюзивні, інноваційні та розумні суспільства» і «Майбутні і нові технології» у робочій програмі на 2018-2020 розгляне Оксана Заремба з НКП «Інклюзивні, інноваційні та розумні суспільства» та «Майбутні і нові технології» ЛНУ ім. Івана Франка, а зі структурою проектної пропозиції конкурсів програми присутніх ознайомить Таїсія Симочко з НКП «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіки» і «Здоров’я, демографічні зміни та добробут»» УжНУ.

Також на відвідувачів заходу чекає розгляд практичних кейсів і виконання конкретних практичних завдань.

Інформаційний день-тренінг у Дніпровському національному університеті триватиме з 11:00 до 14:30. Для участі у ньому обов’язкова реєстрація на сайті www.ncpdnu.dp.ua.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram