Версія для друку

В університеті стартувала Всеукраїнська студентська олімпіада

5-6 квітня на базі Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара проходить Всеукраїнська студентська олімпіада зі спеціальностей «Журналістика» і «Реклама і зв'язки з громадськістю».

Бажаючи успіху учасникам, декан факультету систем і засобів масової комунікації ДНУ професор Володимир Демченко сказав: «Насправді, запрограмувати у вашому віці те, що знадобиться у житті – важко. Тому я завжди кажу, що університет може дати кожному студенту стільки знань, скільки він здатен взяти».

Всього для участі в олімпіаді з’їхалося 66 учасників з різних областей України. «Студенти навчальних закладів України знайомляться, пізнають себе. Таким чином, робиться підсвідоме єднання українців різних країв в соборну державу. Те, що вони разом зібралися, свідчить про єдине бажання творити добру справу – журналістську роботу для утвердження українських національно-духовних цінностей», – підкреслив професор, завідувач кафедри радіомовлення і телебачення факультету журналістики ЛНУ ім. Івана Франка, заслужений журналіст України Василь Лизанчук.

Перший етап завершився. Учасники вже виконали тестові завдання з теорії та історії журналістики.

Наразі студенти в очікуванні другого етапу – творчого завдання за підсумками прес-конференції з теми «Професійні компетенції працівника медіа: виклики часу», де спікерами будуть відомі в регіоні журналісти та PR-фахівці.

Наталія Пономаренко, Яна Чоботаренко,
студентки факультету систем і засобів масової комунікації


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram