Версія для друку

Нові перемоги ФМЕ

Другокурсниця факультету міжнародної економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара стала призеркою другого етапу ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», що проходив наприкінці березня в Інституті економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка»

За результатами конкурсу Лілія Гужуман, студентка групи ВМ-16-1 кафедри менеджменту і туристичного бізнесу, отримала диплом ІІІ ступеня. Всього у заході взяли участь 63 представника з 34 закладів вищої освіти з Вінниці, Дніпра, Києва, Львова, Маріуполя, Миколаєва, Одеси, Сум, Тернополя, Умані, Харкова, Херсона та Хмельницького.

Темою переможної роботи Лілії було формування стійкої системи управління персоналом в умовах трансформації національного менеджменту. В цій роботі концептуалізовано науково-методичні та прикладні аспекти управління персоналом в умовах трансформації національного менеджменту згідно з євроінтеграційними імперативами зовнішньоекономічної діяльності України. Студенткою разом із науковим керівником було визначено, що напрями удосконалення системи управління персоналом вітчизняних підприємств мають враховувати зовнішньокорпоративні глобальні фактори впливу, а також складатися із заходів стратегічної та тактичної оптимізації внутрішньокорпоративних факторів розвитку (в тому числі: стимулювання інноваційних пропозицій персоналу, організація формальних та неформальних зустрічей менеджерів з персоналом на систематичній основі, перманентне опитування персоналу, формування емоційної прихильності персоналу до організації, задіяння механізму оцінювання зв'язку між процесом навчання і господарськими результатами діяльності підприємства, застосування системи підготовки кадрів).

Прикладне значення репрезентованих результатів полягає у можливості використання запропонованих розробок органами державної влади та місцевого самоуправління, підприємцями, менеджерами та науковцями при розробці управлінських заходів.

Факультет міжнародної економіки вітає студентку-переможницю та її наукового керівника Сергія Сардака, професора кафедри економіки та управління національним господарством, і бажає їм подальших досягнень та наукових звершень!

Факультет міжнародної економіки


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram