Версія для друку

Красиві й талановиті: Міс і Містер ДНУ-2018

У Палаці студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбулася найочікуваніша молодіжна подія весни – конкурс краси «Містер & Міс ДНУ-2018». За бажані титули змагалися 16 найкрасивіших і найталановитіших студентів університету. Містером ДНУ став студент юридичного факультету Іван Герасименко, а Міс ДНУ – Наталя Беспала з факультету систем і засобів масової комунікації.

Містер ДНУ-2018 Іван Герасименко

Вісім харизматичних хлопців і вісім чарівних дівчат протягом двох місяців наполегливо готувалися, аби подарувати глядачам по-справжньому незабутнє і феєричне шоу. А підтримати учасників у той важливий вечір прийшла ціла армія вболівальників! Рідні, друзі й однокурсники в залі віддавали фаворитам всю свою позитивну енергію: зустрічали приголомшливими оваціями та гучними словами підтримки.

Міс ДНУ-2018 Наталя Беспала

Як зазначають організатори, блискучому й колоритному дійству передувала довга й важка підготовка учасників. Кожен із фіналістів пройшов два тури попереднього відбору, де представляли концепції власних творчих проектів й уміння артистично дефілювати. «За вихід до фіналу на кастингу змагалися понад 30 претендентів – студенти різних курсів і факультетів ДНУ. У результаті журі обрало 16 найкреативніших та найхаризматичніших з них. Це представники геолого-географічного й хімічного факультетів, а також факультетів міжнародної економіки, психології та спеціальної освіти, прикладної математики, української й іноземної філології та мистецтвознавства; систем і засобів масової комунікації, – розповідає член організаційного комітету ради студентів ДНУ Анна Пархоменко. – Безперечно, для кожного із наших фіналістів – це абсолютно новий і цікавий досвід. Майже щодня протягом двох місяців для них проводилися майстер-класи з тімбілдінгу, мистецтва дефіле та акторської майстерності, численні фотосесії та зйомки у промо-відео. Зі свого боку, ми як організатори всіляко намагалися створити для студентів шоу високого рівня, яке вони дійсно заслуговують. Девізом цьогорічного конкурсу організатори обрали вислів: «Руйнуючи грані». Зазвичай люди звикли показувати себе з якоїсь певної сторони. Ми ж-бо хотіли, щоб наші учасники продемонстрували різні свої грані, показавши на головній сцені університету, якими вони можуть бути насправді», – наголошує Анна.

Дефіле учасників

Так, наприклад, проявити свої здібності й довести усім, що гідна стати Міс ДНУ, прийшла на конкурс Катерина Гандзюк з економічного факультету. Першокурсниця зізнається: насичена програма репетицій була насправді складною, але вартою зусиль. «Мене вразила наша величезна зайнятість, адже ми мали по 2-3 тренування на день. Часом було зовсім нелегко, але разом з тим весело і цікаво. Для мене це стало особливим досвідом».

А от студент ІІІ курсу фізико-технічного факультету Єгор Годованець вже не перший раз бере участь у подібних змаганнях. Торік юнак був учасником факультетського конкурсу краси і талантів, де посів друге місце і здобув почесне звання віце-Містер ФТФ. «Цього року я вирішив випробувати свої сили вже на іншому рівні – в масштабі загальноуніверситетського конкурсу. Сподіваюся викластися на повну, використавши весь свій попередній досвід. Для виступу сьогодні я підготував вокально-танцювальний номер. Виконуватиму пісню гурту «Бумбокс» «Люди» й вперше спробую станцювати», – розповідає хлопець.

Місяці ретельних приготувань Євгена і ще 15 його друзів далися взнаки. Амбіційні та творчі, сміливі й упевнені у собі конкурсанти показали усе, на що здатні. На кілька годин публіка в залі занурилася у світ оригінальних талантів, індивідуальних характерів і неперевершеної краси. Оцінювало виступи конкурсантів 11 компетентних членів журі. Серед яких: відомі професіонали арт-галузі Дніпра: директори модельних агентств, стилісти, дизайнери, фотографи і хореографів, а також голова ради студентів ДНУ Артем Кравченко, голова організаційного комітету ради студентів ДНУ Лілія Потапенко й, звичайно ж, минулорічні переможці – Міс та Містер ДНУ-2017 Аделін Уаба та Євген Іванченко. Саме їм і належало зробити доволі нелегкий вибір – визначити найбільш обдарованих і харизматичних учасників.

Творчі виступи фіналістів

Зокрема, ближче познайомитися з конкурсантами журі могло під час загальних та одиночних виходів і танцювальних постановок. А вповні насолодитися їхньою артистичністю – під час ефектних творчих номерів, де наші студенти талановито співали, танцювали і декламували вірші.

Крім того, у ході яскравого й веселого шоу для вболівальників проводилися розіграші цікавих призів, таких як сертифікати на курси іноземної мови чи безкоштовну фотосесію.

Віце-Містер та віце-Міс ДНУ-2018

У результаті, за підсумком усіх конкурсів, журі обрало переможців. Так, титул Містер ДНУ отримав студент юридичного факультету Іван Герасименко, а володаркою титулу Міс ДНУ – Наталя Беспала з факультету систем і засобів масової комунікації. Далі за номінаціями:

І віце-Містер – Владислав Татаринов (факультет міжнародної економіки); І віце-Міс – Ольга Барно (факультет прикладної математики);

ІІ віце-Містер – Єгор Годованець (фізико-технічний факультет); ІІ віце-Міс – Софія Сидоренко (геолого-географічний факультет);

Містер глядацьких симпатій – Тимур Бут (геолого-географічний факультет); Міс глядацьких симпатій – Олександра Апанасенко (факультет суспільних наук і міжнародних відносин).

У подарунок найкрасивіші студенти нашого університету отримали сертифікат від молодіжного туроператора та інші приємні сюрпризи.

Фото: Єлизавета Першина
Інформаційно-аналітичне агентство
ДНУ ім. О.Гончара
www.dnu.ua


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram