Версія для друку

Креативна посвята в маркетологи

Другий рік поспіль кафедра економічної теорії та маркетингу Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара проводить урочисту посвяту в маркетологи. Цього року захід відбувся 16 листопада в стінах рідного економічного факультету.

Навчання на економічному факультеті ДНУ цікаве та різноманітне. Адже саме тут навчаються креативні, творчі й талановиті студенти, які перетворюють кожен будень на щось цікаве й незабутнє. Кожна кафедра є унікальною та має свої традиції.

На захід завітали студенти старших курсів, викладачі, наші любі першокурсники, для яких цей день був хвилюючим і важливим, та випускниця економічного факультету Альона Порфілєва, яка вже не перший рік працює маркетологом. Вона поділилася своїми знаннями, вміннями та навичками. Її виступ, доповнений презентацією, переконав у тому, що ми зробили правильний вибір, обираючи Дніпровський національний університет, економічний факультет і спеціальність маркетолога.

Маркетолог – це креативна професія, тому завданням для першокурсників було створити рекламний ролик і привітати гостей. Студенти з відповідальністю, ініціативно поставилися до цієї творчої роботи. Відео-візитка їхньої групи була дійсно цікавою та захоплюючою.

Цей день став важливим для кожного: організаторів – студентів групи ЕМ-16-1, «винуватців свята» – студентів групи ЕМ-17-1 та, звичайно, для в.о. декана економічного факультету доцента Сергія Яковича Касяна, викладачів і завідувача кафедри економічної теорії та маркетингу професора Ніни Іванівни Дучинської, які безпосередньо брали участь в організації і проведенні свята.

Ми впевнені, що ця традиція житиме на економічному факультеті, та за декілька років й ми як фахівці, завітаємо, щоб поділитися власним досвідом з майбутніми колегами.

Студентки групи ЕМ-17-1 економічного факультету
Марина Шибун, Анастасія Мажуга


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram