Версія для друку

Першокурсники-економісти: адаптація успішна

Протягом перших місяців нового навчального року рада студентів економічного факультету ДНУ ім. О.Гончара спрямовувала свої сили на роботу з першокурсниками, щоб допомогти їм адаптуватися до нових умов і колективу.

Так, 6 вересня відбулася зустріч студентів першого курсу з деканом факультету Сергієм Олександровичем Смирновим, його заступниками, а також з головою ради студентів економічного факультету ДНУ Катериною Іотовою та іншими активістами ради студентів. Першокурсники, зокрема, дізналися про організацію навчального процесу, систему розповсюдження інформації (як за допомогою корпоративного простору Office 365, так і соціальних мереж), структуру й можливості, які надає рада студентів факультету та університету, а також відомості про організацію наукової роботи зі студентами та участь у різноманітних конкурсах.

15 вересня у парку ім. Т. Шевченка всі студенти І курсу мали змогу взяти участь у квесті «Посвята першокурсників Економу». Командам були запропоновані цікаві завдання, спрямовані на взаємодію та тім-білдинг. По завершенні квесту всіх присутніх було прийнято в лави студентів-економістів ДНУ.

А от наймасштабнішим заходом, до якого активно готувались і члени ради студентів, і самі першокурсники, став «День першокурсника Економу та Журфаку». Наші студенти достойно виступили на сцені Палацу студентів ДНУ зі своїми оригінальними номерами, перемігши в номінаціях «Оригінальний хореографічний номер», «Кращий вокал», а також «Спеціальний приз жюрі». До того ж, з нагоди 40-річчя економічного факультету Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара рада студентів започаткувала перехідну нагороду «Кубок декана». Наприкінці всі учасники заходу отримали подарунки від ради студентів – фірмові блокноти з логотипом факультету, а також футболки.

Мета проведення усіх цих заходів радою студентів та адміністрацією факультету була досягнута: першокурсники почуваються частиною родини економістів та із захопленням долучаються до всіх ініціатив. Попереду в них ще багато роботи та цікавих заходів: наукових, соціальних, спортивних та розважальних.

Економ – на щасті не заощаджуємо!

Голова ради студентів
економічного факультету ДНУ
Катерина Іотова


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram