Версія для друку

Творчі мініатюри від першокурсників

У Палаці студентів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара відбулося довгоочікуване свято – День першокурсника, в якому взяли участь студенти факультету прикладної математики та факультету психології.

Першими розпочали виступ першокурсники факультету прикладної математики групи ПА-16-1, 2, які продемонстрували в своїх мініатюрах яскраві комедійні випадки зі студентського життя: складання заліку, підготовку до екзаменів.


Хлопці та дівчата з групи ПС-16-1 зачарували зал своїм експресивним танцем, а також представили відео з життя студентів напередодні сесії. У кінці виступу першокурсники заспівали власну пісню, в якій висловили любов своєї групи до університету та факультету.

Група студентів факультету прикладної математики ПЗ-16-1 яскраво продовжила хвилю виступів. Глядацьку аудиторію заворожив номер, у якому студенти розповіли історію «королівських осіб», що вступили до факультету прикладної математики. На прикладі казкових героїв хлопці та дівчата з гумором показали, які випробування чекають на студентів у навчанні – підготовка та складання екзаменів, написання курсових робіт, залік з фізичного виховання… Під оплески залу студенти завершували свій номер піснею про навчання.

Остання група факультету прикладної математики – ПЗ-16-2 – продемонструвала боротьбу студента з деградацією власної особистості, що заважає йому добре навчатися. Веселе відео про початок навчання на факультеті, яскравий танець про боротьбу між добром і злом – усе це було у виступі групи ПЗ-16-2.

Під кінець свята журі винесло свій вердикт – переможцями у змаганні першокурсників від факультету прикладної математики стали: група ПЗ-16-2 (1 місце), групи ПС-16-1 та ПЗ-16-1 (2 місце), група ПА-16-1, 2 (3 місце).

Студенти факультету психології заінтригували присутніх своїми танцювальними композиціями. Серед студентів факультету психології місця розподілилися наступним чином: 1 місце – група ДС-16-2, 2 місце – група ДК 16-1, 3 місце – група ДС-16-1.


Окрема подяка ведучим свята – студентам факультету прикладної математики, неодноразовим переможцям КВК «Кавун» – Сергію Стасюку й Олегу Балабанову. Дякуємо також Дмитру Сироватському за його спів, студентам психологічного факультету груп: ДК-16-1, ДС-16-1 та ДС-16-2 за цікаві та незабутні танцювальні номери, Олександру Зіненку за неперевершений танок.

Факультет прикладної математики та факультет психології дякує колективу Палацу студентів ДНУ за чудову можливість проводити факультетські свята у теплій урочистій атмосфері.

Світлана Сірик,
заступник декана факультету прикладної математики
з організаційно-виховної роботи


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram