Версія для друку

Турнір для загартованих

Традиційним заходом, який вже більше п’яти років проводить кафедра фізичного виховання і спорту Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара, став відкритий турнір з пляжного волейболу.

Незважаючи на значне зниження температури повітря, для участі в змаганнях зібралися вісім команд. «Приємно, що з кожним роком цей турнір набуває все більшої популярності серед студентів нашого університету, – відзначила суддя змагань Марія Присяжна. – Так, у цьому році до команд факультету прикладної математики приєдналися учасники з геолого-географічного, економічно та фізико-технічного факультетів. Також несподіваним, приємним сюрпризом була участь команди випускників факультету прикладної математики різних років». До речі, саме ця команда і стала переможницею турніру – досвід переміг!

Дуже цікаву і запеклу боротьбу продемонструвала команда п’ятого курсу прикладної математики «Лебідь, рак і щука», яка стала учасником фінального матчу і виборола друге місце. Інтрига в цьому поєдинку зберігалася до останнього м’яча. Трете місце завоювала команда «IQ 114 і вище» (ФПМ). Не потрапила до трійки, але боролася за третє місце команда економічного факультету «Завзяті ховрахи». Вона вже четвертий рік поспіль виступає єдиним складом і має усі шанси стати переможцем наступного турніру.

Надзвичайно цікаво було спостерігати за грою жіночої команди «Super Girls» (2 курс ФПМ), яка, звичайно, не мала змоги конкурувати за призові місця, але продемонструвала спортивний дух у боротьбі, суттєво «попсувавши нерви» чоловічим командам.

Змагання закінчились святковим врученням солодких призів усім учасникам. Як відзначили переможці: «Змагання – це круто, а пляжний волейбол на ФПМ – особливо!»

Доцент кафедри
фізичного виховання і спорту
ДНУ ім. О. Гончара
Головійчук Ірина


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram