Версія для друку

«Бібліотеки запрошують на побачення»

Наукова бібліотека Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара взяла участь у бенефісі-презентації бібліотечних послуг та інновацій «Бібліотеки Дніпропетровщини запрошують на побачення», організованій у Центральному парку ім. Лазаря Глоби до Дня міста.

На інформаційному стенді «Ми віруємо у творчість і красу», підготовленому співробітниками бібліотеки, були представлені наукові праці викладачів ДНУ ім. Олеся Гончара з історії рідного краю: В. В. Іваненка, С. І. Світленка, О. Б. Шляхова, В. С. Савчука, Т.Ф. Литвинової, В. С. Коваленка, Т. В. Портнової, а також поетичні збірки та художні твори талановитих випускників нашого університету: Л. Степовички, Н. Нікуліної, С. Бурлакова, Г. Бідняка, Л. Волкової.

На святі відвідувачі ознайомилися з науковою і творчою діяльністю нашого університету, збагатили свої знання з історії України та краєзнавства, відкрили чарівний світ художньої літератури.

Бібліотекарі підготували дарунки – яскраві запрошення до Наукової бібліотеки у вигляді книжкових закладок з адресами та телефонами бібліотеки. Приваблювали відвідувачів цікаві вироби з бісеру, паперу, каменю, глини, які створили до свята майстрині-бібліотекарі.

Наукова бібліотека
ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram