Версія для друку

Схиляємо голови перед величчю народного подвигу

З нагоди 71-ої річниці Великої Перемоги у Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара відбулися урочисті церемонії покладання квітів до меморіалів, які знаходяться на території університету.

Вшанування квітами героїв Другої Світової війни є одним із заходів в університеті, приурочених до Дня Перемоги. За участі проректора з науково-педагогічної роботи у сфері гуманітарної освіти та виховання молоді Валентина Іваненка, голови ветеранської організації Валентина Балакіна, голови профспілкового комітету Олега Тупиці та голови ради студентів ДНУ Артема Кравченка було вшановано пам'ять загиблих біля меморіалу з викарбуваними прізвищами 160 студентів, аспірантів і викладачів університету, що загинули під час війни. Студенти і викладачі університету провели урочисті церемонії покладання квітів біля Наукової бібліотеки ДНУ, біля погруддя великого письменника і фронтовика Олеся Гончара, пам’ятників Почесному ректору ДНУ, фронтовику В.І. Моссаковському та викладачеві історії ДНУ, Герою Радянського Союзу В.П. Юбкіну.

Пам’ять жива, допоки ми кладемо квіти до вічного вогню, допоки вивчаємо історичне минуле. Вічна слава героям, які пройшли дорогами війни, здобули перемогу для майбутніх поколінь!

Інформаційно-аналітичне агентство
ДНУ ім. О.Гончара
тел.: 374-98-20
www.dnu.dp.ua


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram