Версія для друку

Космічна освіта в ДНУ – старт до перемог

Студент фізико-технічного факультету Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара Артем Смирнов увійшов до числа переможців благодійного конкурсу «Авіатор», який проводився у 2015-2016 навчальному році.

Цього року студенти ДНУ вперше взяли участь у конкурсі «Авіатор», який проводиться з метою розвитку і підтримки студентів аерокосмічних спеціальностей, сприяє мотивації студентів до набуття високого рівня знань та професіоналізму.

Завдання конкурсу передбачали високий рівень знань учасників. Випробування конкурсного відбору проходили у шість етапів – тестування з історії і теорії авіації і ракетно-космічної техніки, технічних наук, знання англійської мови, рішень бізнес-кейсу та захист мотиваційної презентації. У конкурсі взяли участь 3213 студентів аерокосмічних спеціальностей різних ВНЗ України. Близько 20 студентів фізико-технічного факультету ДНУ проходили конкурсні випробування, більшість наших конкурсантів пройшла майже всі етапи змагань.

Одним з переможців конкурсу став студент кафедри систем автоматизованого управління ФТФ Артем Смирнов. Переможців очікує чудовий приз – поїздка до Лондона та відвідування Міжнародного авіакосмічного салону Фарнборо у липні 2016 року.

Фізико-технічний факультет
ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram