Версія для друку

Лекції доцента кафедри міжнародних відносин в італійському університеті

У весняному семестрі 2015/2016 н.р. доцент кафедри міжнародних відносин Марія Міхейченко взяла участь у реалізації програми академічного обміну «Еразмус+», призначеної для організації співробітництва та мобільності в галузі вищої освіти.

В університеті Ка Фоскарі (м. Венеція, Італія) Марія Анатоліївна викладала цикл лекцій для студентів магістерської програми «Порівняльні міжнародні відносини». Запропонована доцентом М. Міхейченко тематика лекцій – «Особливості інформаційної політики ЄС» – викликала неабияку зацікавленість у італійських партнерів і забезпечила їй перемогу в конкурсі, оголошеному університетом м. Венеція.

Метою програми академічного обміну «Еразмус+» є обмін досвідом та подальше його використання в навчальному процесі ДНУ ім. О.Гончара для підготовки нових лекцій та методичних розробок для проведення семінарських занять з навчальних дисциплін за напрямами підготовки «Міжнародні відносини» та «Міжнародна інформація».

Серед важливих результатів перебування доцента М. Міхейченко в італійському університеті – міцні професійні та особисті контакти, які стануть запорукою подальшого співробітництва в галузях вищої освіти і наукових досліджень між факультетом суспільних наук і міжнародних відносин Дніпропетровського національного університету ім. О.Гончара та Інститутом міжнародних відносин університету Ка Фоскарі (м. Венеція, Італія).

Безсумнівно, участь наших колег у подібних проектах сприяє подальшому розвитку співробітництва та впровадження найкращих європейських практик до освітнього процесу ДНУ ім. О.Гончара.

Пишаємося Марією Анатоліївною та бажаємо їй успіхів і нових перемог!

Факультет суспільних наук
і міжнародних відносин


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram