Версія для друку

Творчість зцілює душу

Загальноуніверситетський клуб творчої молоді «Паростки» ДНУ імені Олеся Гончара провів засідання «Крилате слово», приурочене до дня народження засновниці клубу Валентини Архіреєвої.

Багатогранна особистість, вона завжди займала активну життєву позицію, любила людей, навколишній світ, творчість та ділилася своїм оптимізмом з молоддю і колегами. У кожній людині Валентина Олександрівна прагнула побачити особистість й допомогти їй творчо розкритися. Підтримуючи добру традицію, в поетично-музичному заході «Паростки» зібрали студентів та працівників університету.

Натхненна творчістю і весняними барвами спільнота представила гостям свої здобутки – поезію, музику, пісні та популярні твори.

«Heal the world» – «зціліть цей світ, зробіть його кращим» – закликав інструментальною версією пісні Майкла Джексона дебютант «Паростків», студент юридичного факультету Феофілакт Зафіров. Адже зцілення є головною функцією всіх видів мистецтва. І ця ідея стала надзавданням заходу.

Відчути на собі цілющу силу мистецтва допомогли присутнім власні поетичні твори студентів Максима Голуба (ФСЗМК), Анастасії Мірошниченко (ФУІФМ), Вікторії Голенко (факультет психології), співробітника Наукової бібліотеки імені Олеся Гончара Таісії Грибенюк, працівника кафедри іноземних мов для гуманітарних спеціальностей Анни Грицюк. Власні і відомі пісні представила керівник клубу «Паростки», доцент кафедри іноземних мов для гуманітарних спеціальностей Олена Бесараб. Замислитися і на декілька хвилин звільнитися від тягаря буденності допомогли й відомі пісенні твори у виконанні методиста групи аналізу у сфері гуманітарної освіти та виховання молоді Вікторії Карпович та студентки ФСЗМК Валерії Купіної.

Підсумовуючи враження від заходу, науковий керівник групи аналізу у сфері гуманітарної освіти та виховання молоді, доцент Наталія Петрівна Олійник відзначила, що «такі зустрічі потрібно проводити частіше, адже творча діяльність є вкрай важливим аспектом у формуванні особистості».

Попереду нові творчі вечори «Паростків» і відкриття яскравих університетських талантів.

Олена Бесараб,
керівник клубу «Паростки»,
група аналізу у сфері гуманітарної
освіти та виховання молоді


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram