Версія для друку

Політологічний клуб «Форум» організував дискусію між фахівцями та громадськістю

У Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара відбулося засідання політологічного дискусійного клубу «Форум». Тема дискусії «Професія «політолог»: буденний та фаховий рівні сприйняття».

Фахову точку зору презентували політичні експерти, викладачі політології ДНУ ім. Олеся Гончара, професійні політтехнологи, а також молоді спеціалісти – студенти та аспіранти-політологи.

У дискусії також взяли участь представники громадських організацій, засобів масової інформації та небайдужі мешканці міста.

Під час заходу демонстрували презентацію «25-річчя політологічної освіти у ДНУ: здобутки та перспективи». Студенти представляли й обговорювали праці-переможці всеукраїнських конкурсів наукових робіт з політичних наук.

На заході виступила учасниця української делегації Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи «IV Всесвітній демократичний форум» (м. Страсбург) Ольга Славіна.

Політологічний дискусійний клуб «Форум» створений у 2012 році. Його мета – обговорення важливих питань політичного розвитку і політичної науки в Дніпропетровську та Україні. До складу клубу входять студенти, аспіранти, викладачі кафедри політології ДНУ імені Олеся Гончара. За роки своєї роботи клубом проведено більше 30 засідань, на яких презентувалися наукові здобутки студентів, дискутувалися проблеми виборчих технологій, політичного консалтингу, новітніх підходів до політичного аналізу та процесів прийняття рішень. Клуб проводить засідання кожен четвер, запрошує на засідання не лише студентів, але й учнів старших класів шкіл Дніпропетровська й області.

Кафедра політології
ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram