Версія для друку

Магістри з лабораторної діагностики дали Клятву лікаря України

Нещодавно відбулося перше урочисте вручення дипломів магістрів випускникам групи БЛ-14м кафедри клінічної лабораторної діагностики факультету біології, екології та медицини Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара.

Після п’яти з половиною років навчання студенти отримали спеціальність «Магістр з лабораторної діагностики, лікар-лаборант». Зокрема, 20 випускників одержали довгоочікувані дипломи магістра, додатки до дипломів та сертифікат про складання програми «Крок 2. Лабораторна діагностика». Одна з випускниць – Марина Лютова – отримала диплом з відзнакою.

Дипломи вручав проректор з науково-педагогічної роботи ДНУ, заслужений працівник освіти України, професор Сергій Чернецький, який звернувся до випускників з вітальною промовою. «Сьогодні, дивлячись на вас, дорогі магістри, ми можемо з упевненістю сказати, що професорсько-викладацький склад кафедри зробив усе для того, аби ви як лікарі-лаборанти успішно реалізували себе в майбутній професійній діяльності», – наголосив Сергій Олександрович.

На церемонії у Палаці студентів також були присутні декан факультету біології, екології та медицини ДНУ професор Олена Севериновська, завідувач кафедри клінічної лабораторної діагностики ДНУ професор Тетяна Шевченко, професори, доктори біологічних та медичних наук, викладачі і співробітники кафедри. Почесним гостем був Владика Євлогій, єпископ Новомосковський, вікарій Дніпропетровської єпархії. Усі промовці знайшли багато теплих слів для випускників, привітали їх із завершенням навчання та побажали бути гідними звання лікаря.

Ведучими свята були першокурсники, які разом із керівником зразкового театру-танцю «Рассвет» Ольгою Вінокуровою підготували для магістрів святкову програму.

Крім того, привітати випускників прийшли їхні батьки, близькі та друзі. Урочиста атмосфера свята, продуманий сценарій, багато квітів, посмішок та теплих слів – все це зробило незабутнім цей день для всіх присутніх.

Наприкінці церемонії усі магістри урочисто дали Клятву лікаря України.

Кафедра клінічної лабораторної діагностики
ДНУ ім. О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram