Версія для друку

Лекція від Радника з політичних питань Представництва ЄС в Україні

Радник з політичних питань Представництва ЄС в Україні Мортен Ларсен Нонбое прочитав лекцію студентам факультету суспільних наук і міжнародних відносин Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара.

Зустріч студентів і викладачів ДНУ з політичним консультантом Європейського Союзу в Україні паном Мортеном Ларсеном Нонбое (м. Орхус, Данія) відбулася за сприяння Інформаційного центру Європейського Союзу Дніпропетровського національного університету.

Пан М.Л. Нонбое презентував лекцію на тему «Особливості європейської інтеграції України: погляд з Європи», в якій висвітлив найактуальніші аспекти європейської інтеграції України, дав ґрунтовну характеристику Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС та докладно зупинився на перевагах безвізового режиму для українців. Спілкування відбувалося у форматі дискусії англійською мовою. Студенти-міжнародники та політологи жваво цікавилися специфікою процедури вступу країни до Європейського Союзу, особливостями культурної і національної інтеграції нових членів ЄС та ключовими векторами укріплення відносин з країнами Європейського Союзу.

У висновку пан М.Л. Нонбое зазначив, що не заважаючи на досить складний євроінтеграційний шлях України, він бачить для нашої держави значні перспективи.

Кафедра міжнародних відносин,
Інформаційний центр Європейського Союзу
ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram