Версія для друку

Тенісисти ДНУ – чемпіони Дніпропетровської області

Збірна Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара стала чемпіоном ІV Студентські спортивні ігри Дніпропетровської області з настільного тенісу.

У змаганнях взяли участь 16 команд з 10 вищих навчальних закладів нашої області. Команда ДНУ із рахунком у 367 очок стала беззаперечним лідером турніру. ІІ місце посіла команда Університету митної справи та фінансів з результатом у 197 очок, ІІІ місце – у Дніпропетровської металургійної академії, що набрала 154 очок. Змагання проходили на базі Університету митної справи та фінансів.

Гординська Анастасія

Спортсмени Дніпропетровського національного університету під керівництвом старшого викладача кафедри фізичного виховання та спорту, майстра спорту з настільного тенісу Тетяни Глоби дуже постаралися виступити блискуче. Так, студент І курсу факультету суспільних наук і міжнародних відносин Сергій Барановський став абсолютним чемпіоном, здобувши І місця в одиночному розряді й у парному чоловічому розряді (зі своїм партнером по команді – студентом фізико-технічного факультету Максимом Бачуріним), а також виборовши І місце в парному змішаному розряді зі студенткою факультету суспільних наук і міжнародних відносин Анастасією Гординською.

Барановський Сергій

Також Максим Бачурін і Анастасія Гординська посіли ІІ місця в одиночних розрядах. Крім того, Анастасія Гординська разом зі студенткою хімічного факультету Ганною Бельковою завоювали срібну медаль у парному жіночому розряді. А пара Ганна Белькова і Максим Бачурін, обігравши в напруженій боротьбі пару з Дніпропетровської металургійної академії, вибороли бронзу в парному змішаному розряді.

Бажаємо нашій збірній нових великих досягнень у навчанні та спорті!

Ст. викладач Т.А. Глоба,
доцент кафедри фізичного виховання
та спорту ДНУ ім. О.Гончара І.М. Головійчук


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram