Версія для друку

Студентки ДНУ – кращі голоси «Dnepr Voice»!

Солістки народної студії сучасного вокалу «Мрія» Катерина Шевчик з економічного факультету та Аліна Гроховська з факультету міжнародної економіки стали володарями І премії Гала-концерту Дніпропетровського вокального конкурсу «Dnepr Voice». ІІ місце посіла студентка факультету систем і засобів масової комунікації ДНУ Ганна Коршунова.

Конкурс тривав майже місяць. Загалом було проведено три відбірні тури, в яких взяли участь понад 100 учасників. У фіналі ж доля конкурсантів перебувала в руках професійного журі та глядачів: кожен присутній мав можливість висловити свою думку з приводу володаря кращого голосу. Всього за головні призи конкурсу змагалися 11 фіналістів. Перемогу ж вибороли представниці Дніпропетровського національного університету імені О.Гончара – у цьому їм допомогли майстерність, особисті чарівність та шарм, а також гаряча підтримка численних друзів-вболівальників. І студентки ДНУ дійсно, відрізнялися. Якщо всі інші фіналісти обрали для виконання пісні іноземною мовою, то дівчата з колективу «Мрія» вирішили підкорити серця слухачів українською піснею, і це допомогло!

«Разом у нас виникає багато ідей. Наприклад, у цьому році, починаючи з новорічної ночі, ми разом зустрічали всі свята, на Водохрещу разом пірнали у святу воду. А наші постійні виступи на різних майданчиках лише переконують нас, що і навчатися, і розважатися потрібно в компанії однодумців», – розповідає Аліна Гроховська. «Кожна з нас вірить, що обрана професія в ДНУ дає нам можливість розвиватися. Ми беремо участь у конференціях та олімпіадах за фаховими дисциплінами, але спів – це поклик нашої душі. Отже, все можна поєднувати», – підтримує подругу Катерина Шевчик.

Палац студентів
ДНУ ім. О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram