Версія для друку

20 років успіху

Кафедра менеджменту та туристичного бізнесу Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара відзначила двадцяту річницю плідної діяльності.

Ювілейний захід відкрили вітальним словом завідувач кафедри професор Наталія Петрівна Мешко та декан факультету професор Наталія Вадимівна Стукало. Вони вручили урочисті грамоти студентами кафедри за відмінне навчання та активну участь у житті ДНУ ім. О. Гончара.

Святкування продовжилося студентськими привітаннями для кафедри у холі навчального корпусу. Цьогорічні бакалаври з менеджменту під гітарний акомпанемент заспівали пісню про «Найкращу кафедру на світі», студенти першого та третього курсу виконували власні пісні.

«У перше десятиріччя кафедри відбувалося її становлення, набір штату викладачів, його розширення. Сьогодні на кафедрі працює 2 доктори наук, 10 кандидатів, 6 старших викладачів та 2 асистенти, – розповіла завідувач кафедри Наталя Мешко. – Упродовж другого десятиріччя кафедра менеджменту та туристичного бізнесу продовжила своє зростання, але вже на міжнародному рівні, запровадивши у 2007 році програму подвійних дипломів з німецьким університетом прикладних наук HS Mittweida. Наступним кроком було укладення договору з університетом Du Maine у французькому містечку Le Mans. Вже більше 150 найкращих студенів факультету міжнародної економіки мали можливість побачити Європу, отримати європейський досвід навчання, а головне – європейський диплом».

Професор Олексій Анатолійович Джусов, який першим відкривав європейські перспективи для студентів кафедри менеджменту та туристичного бізнесу, побажав студентам використовувати унікальну можливість, яка діє в рамках міжнародної програми – отримати європейську освіту за відносно незначні кошти.

Сьогодні кафедра менеджменту та туристичного бізнесу є однією з провідних та функціональних структур ДНУ, яка випускає успішних менеджерів та фахівців з туризму. За час існування кафедри було випущено більше семиста висококваліфікованих фахівців. Випускники кафедри займають високі посади у найуспішніших міжнародних та українських компаніях, деякі випускники-учасники програми подвійного диплому після завершення навчання залишись працювати за кордоном.

Факультет міжнародної економіки
ДНУ ім. О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram